Renovatie Fysiopraktijk Daadkracht

Van casco tot luxe fysiopraktijk

Van casco tot luxe fysiopraktijk

Bij Fysiopraktijk Daadkracht hebben we een leegstaand casco pand omgetoverd tot een state-of-the-art fysiopraktijk. Dit project kenmerkte zich door een volledige renovatie: van de vloeren tot het plafond, alles is vernieuwd met oog voor duurzaamheid en comfort.

We hebben een warmtepomp geïnstalleerd en energiezuinige LED-verlichting, wat bijdraagt aan een milieuvriendelijke en kostenbesparende werking van de praktijk. Een belangrijk aspect van het ontwerp was het waarborgen van de privacy van cliënten. Daarom zijn alle wanden uitgerust met geluidsisolatie en zijn de deuren voorzien van geluidsarme valdorpels.

Daadkracht Fysiotherapie Naaldwijk MatchBouw 04
Daadkracht Fysiotherapie Naaldwijk MatchBouw 06
Daadkracht Fysiotherapie Naaldwijk MatchBouw 12
Daadkracht Fysiotherapie Naaldwijk MatchBouw 14

Uitnodigende inrichting

We hebben de binnenindeling opgedeeld in praktische zones, waarbij in het hart van de praktijk een ruime, uitnodigende sportruimte is gecreëerd. Bij de entree is een open en gezellige wachtruimte ingericht, die bezoekers een warm welkom heet.

Fysiopraktijk Daadkracht is nu een moderne samensmelting van functionaliteit en cliëntgericht comfort, klaar om optimale zorg te bieden in een inspirerende omgeving.

Meer projecten

Interesse?
neem contact op