Verbouw en renovatie

Functionele ruimtes

Bij MatchBouw begrijpen we dat jouw keuken, woonkamer, badkamer, zolder en kantoor het kloppende hart zijn van je woning vormen. Ons ervaren team is goed op elkaar ingespeeld en levert vakmanschap dat spreekt voor zich. Met aandacht voor kwaliteit en efficiëntie. Wilt u uw woning verbouwen, dan helpen wij u graag. Matchbouw denkt persoonlijk met u mee hoe de ruimtes functioneel en in uw stijl gerealiseerd kunnen worden. We transformeren uw woning tot een ware blikvanger waar u heerlijk van kunt genieten. Neem vandaag nog contact op; we kijken ernaar uit om samen met u uw droomwoning te realiseren!

Stijlvolle keukens

Wij combineren vakmanschap en design om praktische, stijlvolle keukens te creëren die uw levensstijl weerspiegelen. Van moderne tot klassieke stijlen, wij ontzorgen u van A tot Z met het realiseren van uw nieuwe keuken.

Op maat gemaakte badkamers

Wij helpen u met het ontwerpen en bouwen van op maat gemaakte badkamers die comfort en stijl combineren, afgestemd op uw wensen en behoeften. Van luxe spa-baden tot  doucheruimtes, wij zorgen voor een persoonlijke oase in uw eigen huis.

Maatkasten

Perfect afgestemd op uw wensen en de afmetingen van uw interieur, bieden maatkasten een stijlvolle en praktische oplossing voor opslag. Of het nu gaat om een inloopkast, boekenkast of keukenkast, wij realiseren kasten die naadloos aansluiten bij het interieur. 

Villa Monster MatchBouw 03 1
Villa Monster MatchBouw 28
Fam. Bakker MatchBouw 26
Fam. Bakker MatchBouw 22

Interesse?
Neem contact op

Bouw en verbouw

Bij MatchBouw in het Westland en omgeving zijn we gespecialiseerd in zowel nieuwbouw als verbouwprojecten, met een team van ervaren vakmensen. Onze focus ligt op het volledig ontzorgen van onze opdrachtgevers, waarbij we elk project met nauwkeurigheid en een oog voor detail benaderen. Dankzij onze jarenlange ervaring garanderen we dat elke opdracht wordt afgerond op het gewenste afwerkingsniveau, volgens de hoogste normen. Kies voor MatchBouw, waar vakmanschap en kwaliteit hand in hand gaan.

Kwalitatieve kozijnen

Kwalitatieve kozijnen voor het uiterlijk en de energie-efficiëntie van uw woning. Onze ervaren vakmensen bieden u op maat gemaakte kozijnoplossingen in diverse materialen, zoals hout, aluminium, en kunststof, perfect afgestemd op uw stijl en functionele eisen.

Vloeren als basis

Vloeren vormen de basis van elk interieur en bij MatchBouw nemen we deze taak serieus. Wij bieden een breed scala aan vloeropties – van klassiek hout en luxueus marmer tot modern PVC, laminaat en praktisch vinyl. Elke keuze is gericht op duurzaamheid, comfort en stijl, perfect passend bij uw leefruimte.

Functionele werkruimtes

Van het volledig renoveren van fysiopraktijk Daadkracht tot het verbouwen van een kapsalon en het renoveren van het accountantskantoor van WEA Naaldwijk, wij leveren hoogwaardige renovatie- en verbouwdiensten. MatchBouw staat garant voor efficiënte, op maat gemaakte renovaties die aan al uw zakelijke behoeften voldoen.

MatchBouw Jaap Janssen 09
Villa Monster MatchBouw 31
Villa Monster MatchBouw 13