Aanbouw en exterieurprojecten

Outdoor living

Bij MatchBouw begrijpen we dat jouw buitenruimte een verlengstuk is van jouw leefomgeving. Onze expertise in het realiseren van aanbouw en exterieurprojecten stelt u in staat om alle ruimtes optimaal te benutten. 

Sfeervolle veranda

Of het nu voor ontspanning, diners of feestjes is, in overleg ontwerpen en realiseren wij op maat gemaakte veranda’s en buitenruimtes die perfect passen in jouw tuin.

Hoogwaardige vlonders

Met een focus op het volledig ontzorgen van opdrachtgevers in Westland en omgeving creëren we weersbestendige vlonders die perfect aansluiten bij het geheel. Hoogwaardige vlonders met perfecte afwerking.

Stijlvolle overkapping

Breng ruimte en licht naar uw bovenverdieping met een stijlvol dakkapel. Vergroot uw wooncomfort en kom in contact met MatchBouw voor de perfecte oplossing.

Veranda en poort Monster MatchBouw 07
Villa Monster MatchBouw 42
Veranda en poort Monster MatchBouw 08

Interesse?
Neem contact op

Aanbouw of uitbouw 

Verrijk uw woning met een stijlvolle aanbouw of uitbouw. Een aanbouw is ideaal voor wanneer u uw woonkamer, keuken of badkamer wilt uitbreiden. Maar u kunt ook een aanbouw aan uw woning laten maken om er bijvoorbeeld een serre, erker of garage van te maken. Creëer meer ruimte, licht en woongenot en verhoog de waarde van uw huis.

Naadloze aanbouw

Ervaar een soepele overgang tussen oud en nieuw met een aanbouw gerealiseerd door MatchBouw. Of het nu gaat om een uitgebreide woonkamer, een zonnige serre of een praktische bijkeuken, wij zorgen voor een aanbouw die perfect past bij de bestaande architectuur van je woning.

Garages of carport

Geef je auto’s een thuis met een op maat gemaakte garage of carport. Van eigentijds tot klassiek, samen met een ontwerper wordt het aangepast aan uw specifieke behoeften en ruimtelijke mogelijkheden.

Stijlvolle buitenkeuken

Creëer uw buitenkeuken met maatwerk van MatchBouw! Een stijlvolle buitenkeuken met gebruik van hoogwaardige materialen dat past bij de stijl die u voor ogen heeft. Wij denken graag met u mee om een perfecte keuken toe te voegen aan uw tuin of terras.

Fam. Bakker MatchBouw 09
Veranda en poort Monster MatchBouw 04 2
Villa Monster MatchBouw 01 2 scaled